09185988830
09185988831
تفاوت های تلویزیونی شرکتی و وارداتی
تلویزیون های وارداتی :
تلویزیون های شرکتی و وارداتی با هم تفاوت هایی دارند. تلویزیون ها انواع مختلف و متنوعی دارند که هر کدام مشخصات و ویژگی های منحصر به فردی دارند. برند های مختلفی چون برند سامسونگ، برند الجی، برند سونی، برند شیائومی و ... وجود دارند که هر کدام از آن ها در کشور های منحصر به فردی تاسیس شده اند. تلویزیون های هوشمند و اسمارت، تلویزیون های بسیار با کیفیت می باشند و به تکنولوژی های متعددی مجهز هستند. این نوع وسایل هوشمند مانند سایر وسیله های صوتی و تصویری ممکن است اصل و یا اورجینال نباشند و تقلبی و یا فیک باشند. در نتیجه هنگام خرید تلویزیون های هوشمند باید به راحتی بتوان تلویزیون های شرکتی و وارداتی را از هم تشخیص داد. در اینجا قصد داریم به بیان راه ها و یا دستورالعمل های پیشنهادی جهت تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی بپردازیم و همچنین ویژگی های تلویزیون های اصل و ویژگی های تلویزیون های فیک را بیان خواهیم کرد.
تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی از برند سامسونگ :
یکی از برند های تولید کننده تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت، برند سامسونگ می باشد که به دلیل کیفیت بالای محصولات تولید شده توسط این نوع برند، خدمات پس از فروش آن ها، کارایی زیاد آن ها و .... توانسته است جایگاه ویژه ای را در بین مشتریان و مصرف کنندگان پیدا کند. در ادامه به بیان راه های موثر در تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی از برند سامسونگ پرداخته ایم. از روش های تشخیص این نوع تلویزیون ها می توان به مجهز بودن آن ها به گارانتی، جست و جو آن ها در سایت رسمی، کد محصول، کیفیت تصویر تلویزیون ها و .... اشاره کرد. به عبارت دیگر:
1. توجه به بسته بندی محصول ها : یکی از راه ها و یا دستورالعمل های موثر در تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی توجه به بسته بندی و یا جعبه محصول مورد نظر می باشد. برای تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی به جعبه آن ها توجه کنید. روی جعبه تلویزیون های هوشمند برچسبی حاوی اطلاعات زیادی مانند نام و مدل تلویزیون، شماره سریال آن، ویژگی ها و تکنولوژی های به کار رفته در ساختار تلویزیون ها، عکس تلویزیون مورد نظر و .... نصب شده است. از دیگر نکاتی که باید در مورد بسته بندی های تلویزیون ها مد نظر قرار داد، کیفیت بسته بندی آن ها می باشد. بسته بندی تلویزیون ها باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند و همچنین بسته بندی آن ها باید به گونه ای باشد که از محتویات داخل جعبه در برابر فشار و ضربه به خوبی محافظت کند.
2. توجه به شماره سریال تلویزیون های هوشمند سامسونگ : یکی دیگر از راه های موثر در تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی از یک دیگر، توجه به شماره سریال هک شده روی جعبه آن ها و همچنین شماره سریال پشت تلویزیون مورد نظر می باشد. شماره سریال تلویزیون های هوشمند در کنار بسته بندی های آن ها هک شده است که این شماره باید با شماره هک شده پشت تلویزیون مورد نظر با هم هماهنگ باشند. در صورتی که این شماره ها با هم مغایرت داشته باشند، باید به اصل بودن آن ها شک کنید
3. هماهنگ بودن مدل تلویزیون در تنظیمات با مدل روی جعبه : یکی دیگر از روش های موثر در تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی یکسان بودن مدل تلویزیون مورد نظر، شماره سریال آن و سایر اطلاعات هک شده در جعبه و یا بسته بندی تلویزیون با اطلاعات موجود در قسمت تنظیمات آن یکسان باشد. برای این کار تنها کافی است مطابق با مراحل زیر عمل کنید. در مرحله اول باید سراغ گزینه Menu بروید و بعد از آن گزینه Support را انتخاب کنید. در مرحله بعد به سراغ گزینه Contact Samsung و یا About This TV را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه های نامبرده می توانید اطلاعات لازم را مشاهده کنید و سپس آن ها را با سایر اطلاعات موجود روی جعبه آن با هم مقایسه کنید. در صورت مغایرت آن ها با هم به اصل بودن آن ها شک کنید.
4. جست و جو نام تلویزیون در سایت رسمی برند تلویزیون مربوطه : نام و مدل تلویزیون هوشمند و یا اسمارت مورد نظر را بدون هرگونه حروف و یا اعداد فارسی در سایت رسمی مربوط به تلویزیون مورد نظر را جست و جو کنید. بعد از جست و جو مدل نامبرده، تمام اطلاعات این محصول بعد از جست و جو قابل مشاهده خواهد بود. در صورتی که این محصول در سایت رسمی پیدا نشد متوجه می شوید که تلویزیون مورد نظر اصل نیست. همچنین اگر اطلاعات یافت شده با اطلاعات خود محصول یکسان نبود متوجه خواهید شد که این محصول اورجینال نیست.
5. وجود گارانتی و کارت گارانتی به همراه : یکی دیگر از راه های لازم جهت تشخیص تلویزیون های شرکتی و وارداتی توجه به گارانتی تلویزیون ها و کارت گارانتی آن ها می باشد. تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت تولید شده از برند سامسونگ تحت ضمانت سام سرویس می باشد. اما تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت تولید شده از برند ال جی تحت ضمانت گلدیران هستند. ضمانت های نامبرده فعالیت تلویزیون ها و کیفیت عملکرد آن ها را تضمین می کنند و در صورت بروز هرگونه مشکل قادر به رفع آن ها می باشند.
6. توجه به قیمت تلویزیون های مورد نظر : تلویزیون های شرکتی نسبت به تلویزیون های وارداتی قیمت بالاتری دارند، دلیل کاهش قیمت در چنین تلویزیون هایی دلیل بر عدم هزینه های اضافی جهت هزینه ارسال، مالیات و ... می باشد. البته لازم به ذکر می باشد که کاهش قیمت تلویزیون همیشه دلیل بر وارداتی بودن آن ها نمی باشد. در بسیاری از موارد ممکن است تلویزیون انتخاب شده بی کیفیت باشد، همچنین قطعات آن تقلبی باشند. تلویزیون های دارای ضمانت گران تر هستند.
تلویزیون های شرکتی و وارداتی چه تفاوت هایی با هم دارند؟
یکی از سوال هایی که هنگام خرید انواع تلویزیون های هوشمند و یا اسمارت ذهن خریداران و مصرف کنندگان را تحت شعاع قرار می دهد، این است که تلویزیون های شرکتی و وارداتی چه تفاوت هایی با هم دارند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت تلویزیون های شرکتی تحت ضمانت شرکت به فروش می رسند، خدمات پس از فروش دارند، مجهز به گارانتی و کارت گارانتی هستند، قطعات به کار رفته در آن ها قابل پیگیری می باشند، قطعات کاملا اصل و با کیفیت هستند و .... اما تلویزیون های وارداتی، تلویزیون هایی می باشند که بدون گارانتی هستند و خدمات پس از فروش ندارند، همچنین در صورتی که تلوییون مورد نظر چار مشکل و یا اختلالی شود تعمیر آن اغلب غیر ممکن بوده و یا به سختی انجام می شود.
تلویزیون های وارداتی تلویزیون هایی می باشند که بدون ضمانت و کارت گارانتی به فروش می رسند، در نتیجه یکی دیگر از دلایل کاهش قیمت و یا ارزان بودن آن ها، عدم وجود ضمانت و گارانتی می باشد.
معرفی نمونه هایی از تلویزیون های سامسونگ و ال جی :
تلویزیون های مختلف و متنوعی توسط برند های سامسونگ و ال جی طراحی و تولید شده اند که هر کدام ویژگی ها و تکنولوژی های منحصر به فردی دارند که از انواع تلویزیون های سامسونگ می توان به تلویزیون سامسونگ QN900A 8K Neo QLED، تلویزیون سامسونگ QN800A 8K Neo QLED، تلویزیون سامسونگ QN700A 8K Neo QLED ،QN90A 4K Neo QLED TV ، تلویزیون سامسونگ QN85A 4K Neo QLED، تلویزیون سامسونگ QN95A 4K Neo QLED TV و ... اشاره کرد، از تلویزیون های ال جی می توان به تلویزیون NanoCell AI ThinQ با سایز 75 اینچ و تکنولوژی فورکی، تلویزیون UHD 4K HDR – با سایز 75 اینچ، تلویزیون های ال جی مدل OLED AI ThinQ E8 سایز 75 اینچ، تلویزیون های ال جی مدل NanoCell AI ThinQ سایز 55 اینچ و ... اشاره کرد که در ادامه قصد داریم به معرفی برخی از تلویزیون ها بپردازیم.
1. تلویزیون سامسونگ مدل 60R سری QLED
یکی دیگر از تلویزیون های با کیفیت تولید شده توسط برند سامسونگ، تلویزیون های سامسونگ مدل 60R سری QLED اشاره کرد. این نوع تلویزیون در سایز ها و اندازه های مختلف طراحی و تولید شده است که می توان به تلویزیون های 60 اینچ، 55 اینچ، 50 اینچ و ... اشاره کرد که انتخاب هر کدام به توان مالی و متراژ محیط بستگی دارد. از دیگر ویژگی های این نوع تلویزیون می توان به نوع پردازنده آن اشاره کرد. در ساختار این نوع تلویزیون از تکنولوژی و یا پردازنده Quantum Processor 4K استفاده شده است که قابلیت پردازش تصاویر با گرافیک های بالا را به خوبی پردازش می کند، در نتیجه تصاویر با کیفیت بسیار بالا و شفاف را نمایش می دهند. تلویزیون های سامسونگ مجهز به تکنولوژی QLED باعث کاهش مصرف انرژی می شوند. در حقیقت از مزیت های این نوع تکنولوژی مصرف بسیار پایین آن ها خواهد بود. تلویزیون نامبرده از برند سامسونگ مجهز به تکنولوژی Quantum Dot می باشد که وظیفه اصلی آن نمایش تصاویر به رنگ های کاملا طبیعی و نزدیک به واقعیت می باشد. تکنولوژی و یا فناوری Quantum HDR به کار رفته در ساختار این نوع تلویزیون باعث شناسایی قسمت های روشن تصویر می شود و روشنایی تصویر را بهبود می بخشد. سیستم صوتی به کار رفته در ساختار تلویزیون سامسونگ مدل 60R سری QLED مجهز به تکنولوژی Dolby Digital Plus است که وظیفه اصلی آن کیفیت بهتر صدای خروجی خواهد بود. از دیگر تکنولوژی به کار رفته در سیستم صوتی این نوع تلویزیون Multiroom Link است که به راحتی از این نوع تکنولوژی می توان برای پخش انواع صدا و صوت به صورت بی سیم استفاده کرد. در حقیقت قابلیت اتصال بی سیم را برای تلویزیون نامبرده فراهم می کند. کیفیت تصویر این نوع تلویزیون فورکی بوده است و نرخ رزولوشن آن حدود 3840 در 2160 پیکسل می باشد. در ساختار تلویزیون سامسونگ مورد نظر از تکنولوژی Direct Full Array استفاده شده است که به نوردهی مستقیم تلویزیون کمک می کند.
2. تلویزیون 55 اینچ ال جی مدل B1 :
یکی دیگر از تلویزیون های با کیفیت و بسیار محبوب تولید شده توسط برند ال جی، تلویزیون ال جی مدل B1 می باشد که در سایز ها و اندازه های مختلف و متعدد چون 55 اینچ، 65 اینچ و ... تولید شده اند. تلویزیون های ال جی مدل B1 با هر اندازه و هر سایز دارای ویژگی ها و مشخصات فنی یکسان می باشند و تنها در مساحت صفحه نمایش با هم متفاوت می باشند. یکی از ویژگی های این نوع تلویزیون ها صفحه نمایش آن ها می باشد. صفحه نمایش این نوع تلویزیون ها از نوع OLED است که به کیفیت تصاویر و همچنین زیبایی ظاهری تلویزیون موثر عمل می کند. نوع پردازنده به کار رفته در ساختار تلویزیون ها یکی دیگر از ویژگی های مهم آن ها می باشد. پردازنده موجود در ساختار این نوع تلویزیون از نوع α7 Gen 4 4K است که قابلیت پردازش انواع تصاویر با گرافیک های بسیار بالا را برای تلویزیون به ارمغان می آورد. از دیگر قابلیت ها و یا تکنولوژی های به کار رفته در ساختار این نوع تلویزیون ها یم توان به Cinema HDR ،Dolby Vision، HDR10، HLG ، HDR10 و ... اشاره کرد که هر کدام مزیت های منحصر به فردی داند. رفرش ریت این نوع تلویزیون حدود 120 هرتز می باشد. از دیگر تکنولوژی های به کار رفته در ساختار این نوع تلویزیون می توان به تکنولوژی Pixel Dimming اشاره کرد به پردازش بهتر تصاویر کمک می کند. تلویزیون ال جی مدل B1 یکی از تلویزیون های مناسب جهت انجام انواع بازی ها می باشد. در حقیقت تلویزیون نامبرده نوعی کنسول بازی است که از بازی ها با فرمت های FreeSync، VRR و G-SYNC سازگاری دارد. سیستم عامل تعبیه شده در ساختار آن از نوع WebOS بوده و همچنین مجهز به تکنولوژی هوش مصنوعی ThinQ می باشد. از این نوع تکنولوژی می توان جهت اجرای بسیاری از فرمان ها و دستور ها به صورت صوتی استفاده کرد. به عبارت دیگر کاربر می تواند نیاز خود را به صورت وویس به تلویزیون اعلام کند تا تلویزیون دستور ها در کوتاه ترین زمان ممکن اجرا کند. از تکنولوژی های به کار رفته در سیستم صوتی این نوع تلویزیون می توان به تکنولوژی و یا فناوری Clear Voice III اشاره کرد. که وظیفه اصلی آن تولید صدای تمیز و عاری از گونه نویز می باشد.